Surinaamse zanger treedt op tijdens drie avonden optredens van Doe Maar in Ziggo Dome

 
Niet één, niet twee, maar liefst drie avonden staat Doe Maar dit jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam. De band nodigde Kenny B uit voor deze bijzondere concerten. Zo’n speciale samenwerking verdient natuurlijk ook nieuwe muziek. Daarom zijn Ernst, Henny, Jan en René samen met Kenny de studio ingedoken voor het spetterende ‘5446 Is Mijn Nummer’. 


Voor de shows van 14, 15 en 18 juni in de Ziggo Dome zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Dat maakte platenmaatschappij Top Notch maandag  18 april 2016 bekend.

‘5446 Is Mijn Nummer’ is in één sessie gezamenlijk analoog opgenomen. Het origineel stamt uit 1968 van het Jamaicaanse Toots & The Maytals en is vertaald door Ernst Jansz.

Doe Maar en Kenny B spelen de track 5446 Is Mijn Nummer morgenavond live in De Wereld Draait Door. Binnenkort verschijnt de videoclip, het nummer is al wel te streamen en beschikbaar als download op iTunes. Kenny B belooft het nummer te spelen tijdens de concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam.


Kenny: 'In Suriname was Is Dit Alles onze kennismaking met Doe Maar. Toen ik Henny Vrienten vorig jaar ontmoette, was er direct een goede klik. Ik heb er enorm veel zin in.'

Het is de eerste keer dat Doe Maar het podium van de Ziggo Dome betreedt: 'Dit is geen comeback, we spelen gewoon niet zo vaak’, zegt Henny Vrienten.