zaterdag 11 februari 2017

Het regent klachten over slechte internetdienstverlening Telesur

Consumentenkring Suriname roept mensen op om klachten bij haar te deponerenDat het van tijd tot tijd slecht gesteld is met de internetdienstverlening van Telesur is geen nieuws, zo schrijft althans de Ware Tijd vandaag, zaterdag 11 februari 2017. In de afgelopen weken was het weer raak met diverse klachten op onder andere social media. 

'Het gevaar is dat mensen niet rustig moeten aannemen dat dit de dienstverlening is van het bedrijf. De klachten moeten ter bestemder plekke worden gedeponeerd. Daarom blijven wij de consument oproepen om klachten zoveel mogelijk bij ons te deponeren, zodat wij ze kunnen doorgeleiden naar het bedrijf. Dit zal de onderneming scherp houden', zegt Albert Alleyne, voorzitter van de Consumentenkring Suriname.

Twee weken geleden kreeg zijn organisatie een reeks meldingen binnen over slechte wifi-connecties en problemen met prepaid mobiel internet. Vorig weekend waren er, vooral op social media, weer meldingen van problemen inzake prepaid mobiel internet.

Alleyne zegt dat het geen zin heeft om slechts op social media te klagen.

Over de problemen met wifi zegt Telesur-woordvoerder Roy Belfor, dat klanten de garantie hebben van 'ondersteuning via onze filialen en helpdesk via zowel de hulplijn als Facebook'. 'De ervaring van de klant heeft onze hoogste prioriteit en hij mag te allen tijde contact met ons opnemen. Telesur stelt alles in het werk om de relatie met de klant op niveau te houden.'

Ook de klanten die problemen ervaren met het aanvragen van prepaid mobiel internet worden door hem opgeroepen om hun klachten bij het bedrijf te deponeren. Het bedrijf belooft gericht te werken aan de specifieke problemen 'om de ervaring van de klant' te verbeteren.

De Ware Tijd tijd gaat niet in op de vraag waarom er zoveel problemen zijn bij Telesur. De slechte internetverbindingen moeten immers een oorzaak hebben, maar daar wordt met geen woord over gerept en geschreven.

(Red. De Surinaamse Krant/de Ware Tijd)

0 comments:

Een reactie plaatsen