maandag 13 februari 2017

Jongerenvertegenwoordiger Emilio Lens weer beschuldigd van verkrachting

Lens erkent seks met aangeefster gehad te hebben, maar dat zij hem onterecht van verkrachting beschuldigt

'Maar hoe voorzichtig kan je zijn, ik ben een man'.....


De Ware Tijd bericht vandaag, maandag 13 februari 2017, dat jongerenvertegenwoordiger Emilio Lens opnieuw beschuldigd wordt van verkrachting. Een vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan. Lens geeft toe seks met haar gehad te hebben, maar zegt dat zij hem onterecht van verkrachting beschuldigt. Hij heeft met zijn advocaat afgestemd en zegt zich vandaag bij de politie te zullen aanmelden. 

Lens is voorbereid op een eventuele aanhouding. Volgens hem gaat het deze keer om een scharrel, met wie hij al ruim twee maanden in contact is. Ongeveer een maand geleden zou hij seks met haar hebben gehad in zijn auto, waarna hij haar thuis afgezet heeft. Enkele uren daarna werd hij gebeld door haar partner, die Srd 1.500 eiste.

Lens die informeel van de aangifte op de hoogte was, zegt dat het tot gisteren onduidelijk voor hem was of er inderdaad aangifte was gedaan en bij welk politiebureau.

In 2011 was Lens ook al eens aangehouden voor ontucht met een zestienjarige en ruim twee jaar later kwam hij weer in aanraking met de politie toen een vrouw aangifte tegen hem deed wegens verkrachting.

Hij heeft in de zaak die nu speelt geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen om zich te verdedigen. Hij beweert,dat hij in de afgelopen tijd zeer voorzichtig is geweest om niet in deze situatie terecht te komen, 'maar hoe voorzichtig kan je zijn. Ik ben een man'......

0 comments:

Een reactie plaatsen