zondag 5 februari 2017

Korpschef Daniel reikt awards uit aan beste manager, medewerker en afdeling in 2016

Personeel dat zich extra heeft ingezet in 2016 wordt met prijs in het zonnetje gezet

Tot beste afdeling is verkozen Traffic In Person


Korpschef Agnes Daniel van het Korps Politie Suriname heeft in klein verband op maandag 30 januari 2017 awards uitgereikt binnen het korps. De beste manager van 2016 is geworden de inspecteur van politie 3e klasse Bryan Isaacs. De beste medewerker van 2016 is onderinspecteur van politie Harvey Castillion. Als de beste afdeling van 2016 werd Traffic In Person (TIP) verkozen, zo laat de afdeling Public Relations van het korps vandaag, zondag 5 februari 2017, weten op de website van het korps. 

De 'Police Award' is een speciale activiteit die in het leven is geroepen om het politiepersoneel dat zich extra heeft ingezet op een waardige manier in de bloemetjes te zetten. Deze activiteit werd afgelopen jaren in onder andere de Congreshal en het KKF-gebouw gehouden. Maar, gedwongen door de financieel economische situatie werd afgezien van de gebruikelijke wijze waarop de activiteit gehouden werd en is ervoor gekozen om in kleiner verband het personeel te waarderen.

Voorafgaand aan deze dag werd een schrijven verzonden aan alle afdelingen om voordrachten te doen van personen en afdelingen die extra inzet hebben gepleegd in het afgelopen jaar. Uit de voordrachten is aan de hand van opgestelde criteria van elke categorie een selectie van drie gemaakt. Uit de geselecteerde managers, medewerkers en afdelingen is er één uitgeroepen tot de beste.

De korpschef heeft de genomineerden bedankt voor de prestaties die zij hebben neergezet. Ook de regiocommandanten en directe leidinggevenden van de genomineerden werden bedankt dat zij vanuit hun positie de medewerkers de ruimte en ondersteuning hebben gegeven om zich optimaal te kunnen profileren.

0 comments:

Een reactie plaatsen