dinsdag 14 februari 2017

Nog twee arrestaties in moordzaak studente Clarissa Boldewijn

In roofmoordzaak bij bedrijf aan Magentakanaalweg is een vijfde verdachte aangehouden


In de zaak waarin de 20-jarige student Clarissa Boldewijn om het leven is gebracht zijn nog twee aanhoudingen verricht. De 31-jarige E.K. en de 33-jarige O.K. zijn zaterdag door een gemengde eenheid van het Arrestatie Team en Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname aangehouden. 

Beide verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, zo bericht de afdeling Public Relations van het korps maandag 13 februari 2017, zonder nadere informatie te verstrekken over waar beide verdachten zijn aangehouden en onder welke omstandigheden en waarom en hoe zij in beeld zijn gekomen als verdachten .

In de roofmoordzaak bij een bedrijf aan de Magentakanaalweg is een 5e verdachte aangehouden. De 19-jarige J.D. alias ‘Sewpal’ is zaterdag op zijn woonadres aangehouden.

De verdachte heeft zijn betrokkenheid bij deze zaak toegegeven. In deze zaak zijn eerder de 23-jarige A.Ch., A.M.(28) en de 24-jarige R,J. aangehouden en in verzekering gesteld. Alle vier verdachten hebben een volmondige bekentenis afgelegd.

In die zaak kreeg de politie van Santo Boma maandagochtend 10 oktober 2016 rond kwart over twee een telefonische melding, dat enkele verdachte figuren zich in de omgeving van een bouwmaterialenzaak aan de Magenthakanaalweg bevonden. Op de plek aangekomen troffen agenten het levenloze lichaam van de 59-jarige bewaker Sieuwtjaran Lakhichand van de bouwmaterialenzaak aan met wonden aan het hoofd.

0 comments:

Een reactie plaatsen