dinsdag 7 februari 2017

Overval op woning/supermarkt in Brokopondo-Centrum en benzinestation te Paramaribo-Noord

Overval in beide gevallen gepleegd door vijf mannen


Vijf mannen hebben vanochtend, dinsdag 7 februari 2017, een beroving gepleegd in een woning annex winkel in Brokopondo-Centrum. De buit zou bestaan uit Srd 8.000, sigaretten en belkaarten. Starnieuws schrijft te hebben vernomen, dat een persoon letsels heeft opgelopen. Onbekend is wie de persoon is en waar de verwondingen uit zouden bestaan.

De overvallers waren gemaskerd. De politie van Brokopondo is bezig met het onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Het benzinestation op de hoek van de Mahonylaan en Wilhelminastraat in Paramaribo Noord is afgelopen nacht beroofd door eveneens vijf mannen. Zij zijn er met de dagopbrengst vandoor gegaan. Personeelsleden hebben geen verwondingen opgelopen.

Starnieuws stelt vernomen te hebben, dat drie van de mannen gemaskerd waren en twee gewapend met een jachtgeweer. Ook in deze zaak zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie van Geyersvlijt heeft de overval in onderzoek. Volgens het Dagblad Suriname waren het vier mannen en bestaat de buit uit de dagopbrengst, sigaretten, prepaid belkaarten en een brandkast.

Beide overvallen zijn overigens nog niet bevestigd door het Korps Politie Suriname. Starnieuws gaat in haar berichtgeving af op verkregen - dus onbevestigde - informatie. Het Dagblad Suriname meldt andere informatie over laatstgenoemde beroving.....

0 comments:

Een reactie plaatsen