vrijdag 3 februari 2017

Prostaatkanker Stichting Suriname (PKSS) is nu gevestigd in de Buiten Sociëteit Het Park, Grote Combeweg

PKSS is patiëntenorganisatie met als doel prostaatkanker uit  taboesfeer te halen


Het kantoor van de Prostaatkanker Stichting Suriname (PKSS) is vanaf vandaag, vrijdag 3 februari 2017, gevestigd in het gebouw van de Buiten Sociëteit Het Park aan de Grote Combeweg in Paramaribo. De PKKS is een patiëntenorganisatie met als doel prostaatkanker uit de taboesfeer te halen en de bewustwording over deze vorm van kanker, onder mannen vanaf 40 jaar te bevorderen, zo laat de stichting weten in een persbericht.

Chas Warning is voorzitter van het bestuur. De PKSS probeert haar doelstelling te bereiken door het houden van lezingen, voorlichtingsbijeenkomsten en het beschikbaar stellen van informatiemateriaal.

De stichting biedt ook hulp en ondersteuning aan mannen met prostaatkanker en hun naasten, onder andere door het bevorderen van lotgenotencontact en het geven van adviezen door ervaringsdeskundigen over het omgaan met de gevolgen van prostaatkanker.

Naast Warning maken Frans Eersteling (secretaris), Michel Boetius (penningmeester), Robby Graanoogst (commissaris lotgenoten), Johan Rozer (commissaris Counseling), Roy Young Afat (commissaris mediazaken), deel uit van het stichtingsbestuur, meldt zij in een persbericht.

0 comments:

Een reactie plaatsen