vrijdag 10 februari 2017

Roofmoord op 59-bewaker bouwmaterialenzaak aan Magentakanaalweg opgelost

Vier aangehouden verdachten leggen volmondige bekentenis af


De afdeling Kapitale Delicten en de recherche van regio Midden van het Korps Politie Suriname hebben klaarheid gebracht in de roofmoordzaak in het ressort Santo Boma. De politie van Santo Boma kreeg maandagochtend 10 oktober 2016 rond kwart over twee een telefonische melding, dat enkele verdachte figuren zich in de omgeving van een bouwmaterialenzaak aan de Magenthakanaalweg bevonden. Dit bericht de afdeling Public Relations van het korps donderdag 9 februari 2017.

Op de plek aangekomen troffen agenten het levenloze lichaam van de 59-jarige bewaker Sieuwtjaran Lakhichand van de bouwmaterialenzaak aan met wonden aan het hoofd. Het onderzoek werd overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Gezamenlijke inspanningen van de afdeling Kapitale Delicten en de recherche van regio Midden leidden agenten naar de 27-jarige K.H. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

De 23-jarige A.Ch., A.M. (28) en de 24-jarige R.J. werden eveneens in beeld gebracht en aangehouden. De vier verdachten hebben een volmondige bekentenis afgelegd.

0 comments:

Een reactie plaatsen