vrijdag 3 februari 2017

Schoonvader Jörgen Raymann is overleden

Cabaretier en presentator heeft voorstellingen te Winterswijk en Den Haag afgelast


De schoonvader van Jörgen Raymann is overleden. Samen met zijn dochters, Melody en Jalisha, heeft de cabaretier en presentator het vliegtuig gepakt naar Suriname. Dat vertelt het management van Raymann aan Privé, zo bericht vanochtend, vrijdag 3 februari 2017, De Telegraaf.

'Jörgens schoonvader is vanmorgen, Nederlandse tijd, overleden. Hoewel zijn dood niet geheel plotseling kwam, is het natuurlijk een enorme klap voor de hele familie. Jörgen zag hem als zijn tweede vader.'

Terwijl zijn vrouw Sheila zich inmiddels bij haar familie in Suriname heeft begeven, is ook de vijftigjarige presentator - samen met zijn twee dochters - naar zijn schoonfamilie afgereisd.

'Jörgen en zijn gezin zijn daar om te rouwen en een aantal zaken, zoals de begrafenis, te regelen', aldus het management.

Raymann maakte woensdag al bekend dat hij zijn voorstellingen van donderdag (Winterswijk) en vrijdag (Den Haag) wegens familieomstandigheden heeft moeten annuleren. Volgens zijn management gaan de overige optredens, die voor deze maand gepland staan, wel gewoon door.

0 comments:

Een reactie plaatsen