woensdag 8 februari 2017

Supermarkt aan Frederikshoopweg op klaarlichte dag beroofd

Politie-eenheden weten vier verdachten snel in kraag te vatten

Een van de verdachten loopt bij arrestatie schotwonden aan benen op


Een supermarkt aan de Frederikshoopweg te Pontbuiten in Paramaribo is vandaag, woensdag 8 februari 2017, op klaarlichte dag beroofd. Een van de vier slachtoffers heeft hierbij verwondingen opgelopen en is behandeld door de spoedpost van Libi Makandra (zie foto - Bron: 'Starnieuws'). 

Politie-eenheden wisten alle vier verdachten aan te houden. Starnieuws bericht te hebben vernomen, dat de overvallers gewapend waren met jachtgeweren en vuistvuurwapens. Zij hebben Srd 12.000, belkaarten, mobiele telefoons, beveiligingscamera en een personenauto buitgemaakt. Die auto is teruggevonden. Het bericht op Starnieuws vermeldt niet of de overige buit ook is gevonden.

Eenheden van het Regio Bijstandsteam Midden en de surveillance dienst van Regio Midden hielden in eerste instantie drie verdachten aan. Rond vier uur vanmiddag kon de vierde verdachte aangehouden worden door het Regio Bijstandsteam Midden. De verdachte heeft daarbij schotwonden opgelopen aan beide benen. Hij wordt onder politiebewaking behandeld op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

(Bron: Red. De Surinaamse Krant/Google Earth)

0 comments:

Een reactie plaatsen