maandag 13 februari 2017

Twee thuiszorghelpsters in gevecht met elkaar na onenigheid over hulp aan cliënte

62-Jarige thuiszorghelpster aangehouden voor mishandeling even oude collega

Slachtoffer bijna gewurgd door collega en met deegroller op hoofd geslagen


De 62-jarige thuiszorghelpster D.F. is zondag 5 februari 2017 door de politie van Latour aangehouden voor mishandeling van haar 62-jarige collega. F. werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De twee vrouwen verrichten thuiszorg bij een cliënte thuis tegen betaling, zo bericht de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname zondag 12 februari, een week later dus...

De twee kregen ruzie met elkaar, omdat een van de vrouwen van mening was, dat de ander de thuiszorg behoevende te veel voeding toediende met als gevolg dat zij vake naar het toilet moest. De collega, die vond dat de voeding optimaal moest zijn, gaf de hulpbehoevende nogmaals te eten.

Hierop ontstond een woordenwisseling tussen beide vrouwen die uitmondde in een gevecht. De ingeschakelde politie bracht de vrouwen over naar het politiebureau. Zij legden afzonderlijk hun verklaringen af.

Uit het politieonderzoek bleek, dat tijdens het gevecht F. haar collega heeft gewurgd tot dat deze in ademnood kwam. Toen liet zij haar los om haar vervolgens met een deegroller op het hoofd te slaan.

0 comments:

Een reactie plaatsen