zondag 5 februari 2017

Twee verdachten (35) aangehouden voor diefstal groot geldbedrag uit niet afgesloten auto

Aangehouden twee mannen bekennen geld uit auto te hebben gestolen

Een van de mannen heeft van deel buit gouden sieren gekocht voor partner en baby


Een gemengd team bestaande uit agenten van het Regio Bijstand Team Paramaribo, het Arrestatie Team en Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname hebben J.S en I.S. (beiden 35) aangehouden, verdacht van de diefstal van een groot geldbedrag uit een niet afgesloten auto. Dit bericht de afdeling Public Relations van het korps zaterdag 4 februari 2017.

Het slachtoffer had vorige maand aangifte gedaan van diefstal van een groot geldbedrag in Srd's en euro's uit zijn auto. De man had het geld in een plastic tas op de passagiersstoel geplaatst. Hij stopte op een moment om even een winkel in te gaan. Bij terugkeer was de zak met inhoud verdwenen.

Tijdens het onderzoek in deze zaak kwamen de twee verdachten in beeld. Een deel van de buit is teruggevonden.

Een van de verdachten heeft verklaard met het andere deel van het geld gouden sieraden voor zijn partner en hun baby te hebben gekocht. Beide verdachten verklaarden de automobilist vanaf een cambio te hebben gevolgd tot aan de winkel waar hij uitstapte. De twee verdachten konden de zak met inhoud meenemen. omdat de auto niet was afgesloten.

De politie vermeldt weer eens niet in haar persbericht waar de twee mannen zijn gearresteerd en waar zij het geld uit de auto hebben gestolen...

0 comments:

Een reactie plaatsen