maandag 13 februari 2017

Venezolaanse president Maduro wil CNN het land uitschoppen

'CNN verdraait waarheden en bemoeit zich met zaken die niet haar zorg zijn'


De Venezolaanse president Nicolas Maduro zei gisteren, dat hij wil dat CNN het land verlaat, omdat de zender waarheden zou verdraaien en zich bemoeit met zaken die niet haar zorg zijn. 'CNN, begeef je niet in zaken van de Venezolanen. Ik wil CNN ver weg van hier. Buiten Venezuela. Steek uw neus niet in Venezuela', zei Maduro tijdens de viering van de Dag van de Jeugd, zo bericht vandaag, maandag 1 februari 2017, onder andere Fox News in de VS.


Hij beschuldigde het Amerikaanse nieuwsnetwerk van het verdraaien van feiten in een reportage over onregelmatigheden in een hoge school in Caracas. 'Sommige media, zoals CNN, hebben getracht te manipuleren. Maar, zij kan niet manipuleren. Dat is een aangelegenheid van de Venezolanen.'

De dreiging kwam een paar dagen na een uitzending van CNN en Espanol over een diepgaand onderzoek naar hoe ambtenaren van de Venezolaanse ambassade in Irak naar verluidt Venezolaanse paspoorten en visa verkochten aan vermoedelijke terroristen.


'Paspoorten in de Schaduwen' was het resultaat van een jarenlange onderzoek en toonde het relaas van een klokkenluider, een voormalig juridisch adviseur van de Venezolaanse ambassade in Bagdad, en ontkennende overheidsfunctionarissen.
(Red. De Surinaamse Krant/FOX News/Twitter)

0 comments:

Een reactie plaatsen