woensdag 8 februari 2017

Verdachte (37) ontkent in rechtszaal zijn 12-jarige stiefdochtertje te hebben verkracht

Meisje zou, tot verbazing rechter en OvJ, zelf om seks hebben gevraagd....

Slachtoffertje en moeder willen dat vader in vrijheid wordt gesteld, omdat ze 'geen uitweg' hebben


De verdachte H.B. (37) beweerde gisteren in de rechtszaal, dat zijn twaalfjarige stiefdochter hem zelf had gevraagd om seks te hebben met hem en daarom kan volgens hem niet van verkrachting worden gesproken. Het meisje verklaart echter, dat haar stiefvader vaak in de vakantie, wanneer haar moeder niet thuis was, gedwongen seks met haar heeft gehad. Dit bericht de Ware Tijd vandaag, woensdag 8 februari 2017.

De rechter fronste haar wenkbrauwen en de Officier van Justitie (OvJ) staarde verbaasd naar de man, toen ze hem hoorden verklaren, dat de gemeenschap met wederzijds goedvinden had plaatsgevonden. De rechter vroeg hem of hij het mogelijk acht, dat een twaalfjarig meisje uit het niets om seks vraagt. Als reactie hierop vertelde de verdachte, dat zij vaak naar seksfilmpjes kijkt en dat hij haar had gewaarschuwd om ermee te stoppen, om te voorkomen dat ze seksuele prikkels zou krijgen.

B. heeft zelf een dochter van zes jaar met de moeder, die zwanger is van hun tweede kind. Het paar heeft al negen jaar een relatie. De man wil graag in vrijheid gesteld worden, zodat hij voor zijn gezin kan zorgen. Hij is de enige kostwinner en hij maakt zich dus ernstig zorgen over de kinderen.

Zowel zijn stiefdochter als haar moeder heeft de rechter gevraagd hem vrij te laten, omdat ze geen uitweg hebben. Ze hebben nauwelijks te eten en leven van wat ze van familie of vreemden krijgen.

Op 21 maart komen de Officier van Justitie en de advocaat van de verdachte aan het woord.

0 comments:

Een reactie plaatsen