maandag 13 februari 2017

VHP-voorzitter Santokhi op bezoek bij zondagse markten De Nieuwe Grond en Highway

Santokhi brengt boodschap van hoop aan marktbezoekers en standhouders


Een brede delegatie van de Vooruitstrevende Hervormings Partij(VHP) onder leiding van voorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft gisteren een bezoek gebracht aan de de zondagse markten van De Nieuwe Grond en Highway (zie foto's - Bron: VHP Mediacommissie). Dit bezoek was bedoeld om de grote schare kopers en verkopers te ontmoeten teneinde hen een hart onder de riem steken om vooral door te gaan met de productieactiviteiten die zij ondernemen ondanks het feit dat de koopkracht onder het huidig regiem met minimaal 50% is gedaald, zo meldt de partij in een vandaag, maandag 13 februari 2017, uitgegeven persbericht.

Zowel kopers als verkopers hebben het zeer moeilijk het hoofd boven water te houden. Het hoort zo, dat leiders niet dokken vooral in tijden van nood, doch rechtstreeks met het volk communiceren om zo een goede touch met de gemeenschap te onderhouden teneinde in hoogst eigen persoon te voelen wat er leeft.


In zeer geanimeerde gesprekken hebben de standhouders en marktbezoekers hun bezorgheid tegenover de delegatie geuit en spraken zij hun waardering uit voor dit initiatief.

'Diesie na a torie, dang oeng sabie datie joe no vergietie oenoe', was meerdere malen een zucht van verlichting, aldus de partij in haar bericht.

Aan de mensen werd gevraagd hun noden op papier te zetten en via de geëigende structuren van de partij in het district naar het bestuur te sturen. Oplossingsmodellen die van regeringszijde moeten komen zullen via de VHP-vertegenwoordigers in De Nationale Assemblee doorgeleid worden naar de juiste instanties.

'No tek sjeng njang wisie, breng de problemen naar voren en wij zullen naar alles kijken', waren de woorden van Santokhi.

0 comments:

Een reactie plaatsen