dinsdag 14 februari 2017

Zingen in Grote Kerk Sliedrecht voor de MAF in Suriname

Christelijke koren zingen voor namens MAF naar Suriname uitgezonden familie Peters


Het christelijk jongerenkoor Glory houdt 25 februari een zangavond volledig ten bate van de MAF - Suriname. De familie Peters, Miguel en Greet, is namens de MAF naar Suriname uitgezonden door de Hervormde gemeente te Sliedrecht, zo bericht DeStadGorinchem.nl vandaag, dinsdag 14 februari 2017. 

De opbrengst van de collecte van deze avond is volledig voor hen bestemd. De zangavond wordt georganiseerd in de kerk van de thuisgemeente van de familie Peters, de Grote kerk te Sliedrecht. De toegang is gratis.

MAF (Mission Aviation Fellowship) vliegt wereldwijd met 130 vliegtuigen in 29 arme landen. De MAF 'Vliegen voor levens' stelt zich als doel om transport via de lucht te bieden om zendelingen in moeilijk bereikbare gebieden in onder andere Oceanië en Afrika te helpen.

Medewerking aan de avond geven het christelijk jongerenkoor Glory onder leiding van Mark Brandwijk, het christelijk gemengd koor Sjier Hasjiriem onder leiding van Reinier Korver en kinderkoor De Jonge Lofstem dat geleid wordt door Joanne Molenaar-Van der Ham.

De avond begint om half acht, in de Hervormde Grote Kerk, Kerkbuurt 131, 3361 BE Sliedrecht.

0 comments:

Een reactie plaatsen