zaterdag 4 februari 2017

Zoon ABOP-leider Brunswijk aangehouden verdacht van diefstal en oplichting

Brunswijk jr. licht winkelier te Latour voor Srd 6.000 op en steelt auto van z'n vader...


Pascal v G., de zoon van ABOP-Assembleelid en -voorzitter Ronnie Brunswijk is donderdagavond aangehouden wegens diefstal en oplichting. Dit bericht het Dagblad Suriname vandaag, zaterdag 4 februari 2017. 

Zijn vader heeft onlangs aangifte gedaan op politiepost Geyersvlijt van diefstal van zijn auto. De zoon wordt ook verdacht van oplichting. Hij heeft te Latour een winkelier opgelicht voor een geldbedrag van Srd 6.000. De verdachte hield de winkelier voor, dat zijn vader Brunswijk het geld nodig had. Op deze listige wijze werd de winkelier opgelicht.

Een alerte politieman signaleerde de gestolen auto van Brunswijk in de Kwattaweg dichtbij een casino. Met medewerking van de politie van Munder en het Regio Bijstandsteam werd Pascal ter plaatse aangehouden. De politie Munder heeft de verdachte in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek is overgedragen aan recherche Geyersvlijt.

In 2014 werd Pascal tot 4 maanden cel veroordeeld voor het stelen van geld uit de auto van zijn vader. Toen deed Brunswijk aangifte van diefstal van 30.000 Amerikaanse dollar. Maar, zijn zoon beweerde slechts 7.800 gestolen te hebben. Dat bedrag werd toen ook op hem aangetroffen bij zijn aanhouding.

0 comments:

Een reactie plaatsen

Voor de echte kunstliefhebber!

Voor de echte kunstliefhebber!