vrijdag 24 maart 2017

Administratief personeel Griffie heeft eigen bond

Directeur ministerie van Justitie en Politie juicht komst vakbond toe


Het administratief personeel bij de Griffie heeft een bond opgericht. Het bestuur heeft de taak om statuten en het huishoudelijk reglement in orde te maken. Het lidmaatschap van de Progressieve Vakcentrale 47 moet worden aangevraagd. Het voorlopig bestuur bestaat uit voorzitter Robby Naarendorp, ondervoorzitter Marvin Tempo, secretaris Jenell Zaandam, penningmeester Randhir Chedi, commissaris Aartie Gobardan en commissaris Marcia Clumper. Dit meldt de Ware Tijd vandaag, vrijdag 24 maart 2017.

De directeur van het ministerie van Justitie en Politie heeft het bestuur ontvangen voor een kennismaking. Hij juicht het initiatief toe en vindt dat de mening van een vakbond in een bedrijf niet mag worden onderschat.

Er zijn enkele brandende problemen onder de aandacht gebracht bij de directeur. Kantoormiddelen zouden gemist worden en sommige werknemers hebben nog steeds geen arbeidsovereenkomst. Ook brachten ze de vervoerstoelage en salariscorrectie onder zijn aandacht. De directeur beloofde zich ervoor in te zetten.

0 comments:

Een reactie plaatsen