dinsdag 28 maart 2017

Autoriteiten doen niets aan wegverzakkingen in Fred Derbystraat, Paramaribo

Dagblad Suriname kaart beroerd wegdek opnieuw aan...


De situatie in de Fred Derbystraat in Paramaribo, iets voorbij het Molenpad, is aan het verergeren. In het weggedeelte vanaf de Gemenelandsweg zijn al geruime tijd wegverzakkingen te zien (zie foto - Bron: Dagblad Suriname). Sommige voertuigen redden het nog met ultieme voorzichtigheid, terwijl andere voertuigen het aan het onderstel moeten voelen, zo schrijft het Dagblad Suriname vandaag, dinsdag 28 maart 2017.

Het Dagblad Suriname heeft deze situatie al eerder belicht. Toen werden twee ongevraagde ‘arbeiders’ bij het slechtste deel van de weg gespot. Die zijn er nog steeds. De twee mannen komen haast dagelijks op ongezette tijden ‘werkzaamheden verrichten’. Het gaat bij hen in beginsel om op een makkelijke post te vragen naar geld.

De ene probeert met een schop het water van het wegdek te halen, terwijl de andere met een hamer, enkele stenen kapot slaat om die vervolgens in de gaten te vullen. Tussendoor staan beiden uit te kijken naar het langsrijdend verkeer, om naar geld te vragen. Wie bij het vragen geen geld aanbiedt, wordt uitgescholden.

Het is overduidelijk, dat dit soort situaties zich alleen kunnen voordoen, wanneer de autoriteiten er niet aan toe komen (opzettelijk of buiten hun schuld om) om de wegeninfrastructuur gezond te houden.

0 comments:

Een reactie plaatsen