woensdag 22 maart 2017

Beheerder appartement in Paramaribo verdacht van seksueel misbruik peuter

Op moment dat moeder naar een winkel was heeft beheerder bijna 3 jaar jong meisje misbruikt...


De politie van bureau Nieuwe Haven in Paramaribo kreeg gistermiddag een melding van de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, dat een kindje van bijna 3 jaar oud seksueel was misbruikt. Uit het politieonderzoek blijkt, dat de moeder van het kind naar een winkel was gegaan, zo bericht het Dagblad Suriname vandaag, woensdag 22 maart 2017.

Volgens haar is de winkel op loopafstand, dus niet ver van haar appartement. Op dat moment was het kind alleen in de badkamer.

Toen de moeder van de winkel thuis kwam, viel het haar op dat haar dochtertje lomerig was. Zij heeft haar meisje meteen gevraagd wat er aan de hand was. De peuter zei toen tegen haar moeder, dat de beheerder van het appartement tijdens de afwezigheid van de moeder het huis binnen was gekomen. Hij zou zijn geslachtsdeel in dat van haar hebben gestopt.

De moeder voelde op dat moment de rillingen over haar lichaam, keek naar het geslachtsdeel van het meisje en zag inderdaad roodheid en een beetje bloed. De moeder is met met een visum naar de medische dienst gegaan om daar te vernemen of er inderdaad sprake was van seksueel misbruik.

De politie van Nieuwe Haven heeft deze zaak overgedragen aan het Jeugd doorgangscentrum Opa Doeli. De verdachte wordt opgespoord.

0 comments:

Een reactie plaatsen