donderdag 23 maart 2017

EBS-directeur Parmessar: 'Verschil van inzichten aan basis perikelen binnen bedrijf'

'Bij de EBS gaat het niet om partijpolitiek, maar om een nationale aangelegenheid'


De in ere herstelde algemeen directeur van NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) Rabin Parmessar zegt vandaag, donderdag 23 maart 2017, op Starnieuws, dat de perikelen binnen het bedrijf te maken hebben met verschil van inzichten. Hij zegt dat het geen kwestie is van winnen of verliezen, nu de schorsing die opgelegd was door de Raad van Commissarissen teruggedraaid is door president Desi Bouterse. 

Parmessar zei na de algemene vergadering van aandeelhouders gisteren bij de EBS, dat het staatshoofd een besluit heeft genomen dat gerespecteerd dient te worden. Er zijn diverse uitlatingen gedaan, maar dat heeft volgens hem te maken met verschil van inzicht.

Op de vraag of hij ook niet aan zelfreflectie moet doen, gezien het harde standpunt van de bond bij de EBS, zegt hij dat iedereen evalueert. Zaken zullen verder worden uitgewerkt.

Parmessar benadrukte, dat bij EBS het niet gaat om partijpolitiek, maar om een nationale aangelegenheid. Het bedrijf is in een transformatieproces, waarbij alle betrokkenen een rol te vervullen hebben. Iedereen moet volgens hem zijn verantwoordelijkheid nemen.

0 comments:

Een reactie plaatsen