zondag 19 maart 2017

Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen op leegstaand perceel in Paramaribo

Dode zou de 64-jarige Herman Sadi van Wanica zijn

Man verliet 14 maart zijn woning om naar SZF en huisarts te gaan en is niet meer thuis gekomen


De politie van het bureau Nieuwe Haven in Paramaribo kreeg vrijdagochtend rond elf uur een melding dat een lichaam was aangetroffen op een leegstaand perceel op de hoek van de Hooge- en de Frederik Derbystraat. Regiocommandant Paramaribo, commissaris van politie Inder Jangbahadoer, bevestigt dit zaterdag 18 maart 2017 in het Dagblad Suriname.

Volgens de politie werd het lijk door een omstander ontdekt en verkeert het reeds in verre staat van ontbinding.

Jangbahadoer zegt, dat een tas werd gevonden bij het lichaam met daarin een rijbewijs. Hieruit blijkt dat het gaat om de 64-jarige Herman Sadi woonachtig in Wanica. Het stoffelijk overschot is ter obductie in beslag genomen.

De commissaris van politie benadrukt, dat het obductierapport moet uitwijzen of er sprake is van een misdrijf.

De redactie van het Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met Istacio, de kleinzoon van de overleden Sadi. Volgens hem is zijn op dinsdag 14 maart van huis vertrokken om naar de dokter te gaan en eerst naar het SZF-kantoor. Sinds die dag was er geen spoor van Sadi meer te bekennen. De kleinzoon heeft toen aangifte gedaan bij de politie van Livorno.

Overigens is later op de dag de politie gekomen met onderstaand bericht en daaruit blijkt, dat de politie niet bekend is met de identiteit van de man en ook wordt niet gerept over een rijbewijs:


0 comments:

Een reactie plaatsen