zondag 19 maart 2017

Man (51) aangehouden op weg Atjoni-Paramaribo met 12.940 gram marihuana in bezit

Bij inval op adres te Latour 2.606 gram marihuana gevonden en vier personen gearresteerd

Onder arrestanten echtgenote van 51-jarige aangehouden verdachte


De politie van Brownsweg heeft woensdag 15 maart de 51-jarige Z.K. aangehouden met in zijn bezit veertien pakken marihuana met een totaal gewicht van 12.940 gram. De agenten hielde de man, na verkregen informatie, aan bij een verkeerscontrole, zo bericht de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname zondag 19 maart 2017.

De man kwam vanuit Atjoni en was op weg naar Paramaribo. Hij is samen met de in beslag genomen drugs overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

In het verlengde van deze zaak heeft deze afdeling, bijgestaan door de politie van ressort Latour in Paramaribo, een inval gedaan op een adres in het ressort. Bij deze inval werden in de woning en in de directe omgeving aangetroffen en in beslag genomen 2.606 gram marihuana in pakken en zakken verpakt. De aanwezige bewoners N.B. (22), S.B. (19) en de 17-jarige D.B. zijn aangehouden.

De 47-jarige hoofdbewoonster M.B. werd 16 maart opgespoord en aangehouden. Zij is de echtgenote van de verdachte K. De verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld., terwijl de 17-jarige D.B. na verhoor op vrije voeten werd gesteld.

0 comments:

Een reactie plaatsen