woensdag 22 maart 2017

Twee mannen met kogelwerende vesten met opschrift 'Politie' plegen overval

Weer overval door daders met kogelwerende vesten aan met opschrift 'Politie'


Twee mannen hebben gisteravond een overval gepleegd in de Hans Holbeinstraat in Paramaribo-Noord, zo bericht Starnieuws vandaag, woensdag 22 maart 2017, zonder te vermelden wie of wat is of zijn overvallen..... 

De mannen hadden kogelwerende vesten aan met het opschrift 'Politie'. Zij waren in burger gekleed, maar deden zich dus voor als politieagenten.

Starnieuws schrijft verder nog te hebben vernomen, dat Srd 11.000 werd buitgemaakt. De daders zijn vannacht aangehouden in de omgeving van de Magenta-Kanaalbrug.

Een week geleden, 15 maart, werden bewoners van een pand in de Osmiumstraat ook overvallen door mannen die onder andere kogelwerende vesten droegen.

Drie mannen gekleed in grijze en blauwe politie-uniformen met kogelwerende vesten, zouden de overval gepleegd hebben, zo berichtte het Dagblad Suriname donderdag 16 maart. Volgens de aangevers waren twee verdachten gekleed in een grijs politie-uniform en de derde in een blauw politie-uniform. Twee waren gewapend met een vuistvuurwapen en deden zich voor als politieagenten.

0 comments:

Een reactie plaatsen