woensdag 22 maart 2017

Twee Surinamers gearresteerd op Bahamas in grote drugszaak

In twee afzonderlijke zaken is hoeveelheid marihuana en cocaïne in beslag genomen


Twee Surinamers zijn afgelopen weekend op de Bahamas aangehouden in een grote drugszaak, zo bericht de Bahamas Tibune vandaag, woensdag 22 maart 2017.

De autoriteiten hebben drie mannen gearresteerd nadat drugs ter waarde van meer dan 420.000 dollar in beslag genomen was in twee afzonderlijke zaken.

Volgens de politie vond het eerste incident plaats kort na acht uur zondagochtend plaats na een huiszoeking in een woning in Zuid-Bimini. Toen agenten in de woning kwamen ontdekten ze 191.5 pond marihuana met een straatwaarde van meer dan 191.000 dollar. Een 54-jarige inwoner van Bimini, een van de eilanden van de Bahamas, werd in hechtenis genomen, aldus de politie.

In een tweede incident in Bimini werd een schip gestopt door agenten die aan boord 20 pond vermoedelijk cocaïne aantroffen met een straatwaarde van 225.000 dollar en 10 pond marihuana ter waarde van 10.000 dollar. Twee mannen, 43 en 42, werden gearresteerd en in hechtenis genomen, aldus de politie. De drugs die nu in beslag zijn genomen volgt op een grote drugsvangst in de hoofdstad in februari.

De politie heeft nu negen personen aangehouden, waaronder een Bahamaanse piloot en twee mannen uit Suriname, in verband met de drie grote drugszaken in New Providence en Abaco.

(Red. De Surinaamse Krant/Bahamas Tribune)

0 comments:

Een reactie plaatsen