donderdag 16 maart 2017

Venezolaanse ambassade in Paramaribo schenkt goederen aan het NCCR

Goederen bestemd voor bewoners binnenland die getroffen zijn door recente wateroverlast


De Venezolaanse ambassade in Paramaribo heeft gisteren goederen overhandigd aan het NCCR (Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing in Suriname ). De ambassadrice van Venezuela in Suriname, Olga Díaz, heeft de goederen persoonlijk overhandigd (zie foto - Bron: ministerie van Buitenlandse Zaken), zo meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken vandaag, donderdag 16 maart 2017, in een persbericht. 

Majoor Ulrich Corte heeft namens de Nationale Coördinator Rampenbestrijding de goederen in ontvangst genomen. De goederen zijn bestemd voor de getroffenen van de overstroming in het binnenland.

Bij de overhandiging waren tevens aanwezig functionarissen van het NCCR, de ambassade van Venezuela en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ambassadrice Díaz gaf aan, dat het in deze gaat om een schenking van diverse artikelen waaronder matrassen, schoeisel, kleding en voedingswaren. Majoor Corte bedankte de ambassadrice voor de schenking en gaf een beeld van de situatie in het binnenland.

 De schenking van Venezuela is des te meer te waarderen daar bekend is dat het land zelf in een moeilijke financieel-economische situatie verkeert.

0 comments:

Een reactie plaatsen