zondag 19 maart 2017

Vier doden bij schietpartij in Willemstad op Curaçao

Te Berg Altena zou zijn geschoten vanuit rijdende auto


Op Curaçao zijn gisteravond bij een schietpartij in de wijk Berg Altena, ter hoogte van de Alaska snèk  vier doden gevallen (zie foto - Bron: Persbureau Curaçao). Dat melden lokale media op het eiland, waaronder Persbureau Curaçao, en De Telegraaf vanochtend, zondag 19 maart 2017. 

Er werd geschoten vanuit een rijdende auto. Alle slachtoffers zouden jonge mannen zijn.

Berg Altena is een wijk in Willemstad, in de buurt van het toeristische centrum. De achtergrond van de schietpartij is nog niet bekend.

Of alle vier doel waren van de afrekening is niet bekend. Een van de jongens overleed ter plaatse, de drie anderen in het ziekenhuis. Naar verluidt heeft een van de slachtoffers een verklaring afgelegd aan de politie voor hij overleed.
In 2013 werden voor hetzelfde winkeltje op kerstavond drie mensen neergeschoten. Berg Altena is een wijk in Willemstad, in de buurt van het toeristische centrum.

Het eiland wordt geteisterd door vaak drugsgerelateerde bendeoorlogen met tal van liquidaties. In juli vorig jaar werden ook al in één weekend vier mannen neergeschoten, waarvan drie op de parkeerplaats van het grote bordeel Campo Alegre. Ook heeft een ruzie tussen twee rappers al aan meerdere mensen het leven gekost.
0 comments:

Een reactie plaatsen