dinsdag 21 maart 2017

Vrouw (30) in Keizerstraat, centrum Paramaribo, doodgestoken door haar vriend

Woordenwisseling zou zijn ontaard in steekpartij


Een vrouw is vanochtend, dinsdag 21 maart 2017, in de Keizerstraat doodgestoken door een man. De verdachte vluchtte na zijn daad in onbekende richting. De Ware Tijd schrijft te hebben vernomen, dat de vrouw een woordenwisseling had met de man op een woonadres. 

De man stak de vrouw meer dan vier keer in haar borststreek en een keer in haar rug met een scherp voorwerp. Het motief van de dader is vooralsnog onbekend.

Het lichaam van de vrouw is afgevoerd. De politie heeft de jacht op dader geopend.

De politie meldt later op de dag dat het slachtoffer de 39-jarige Saskia Kasaradjie is en dat de dader haar vriend is.

Via de Centrale Meldkamer werd de melding van de steekpartij aan de Verlengde Keizerstraat doorgespeeld aan de politie van ressort Centrum. Bij aankomst op het adres werd de vrouw in de woning badend in haar bloed aangetroffen. Volgens verklaring van omstanders was Saskia op het erf. Haar vriend kwam langs waarop een woordenwisseling ontstond.

De vriend heeft haar met een scherp voorwerp enkele steekverwondingen toebracht. Het slachtoffer rende de woning binnen en zakte ineen op de vloer. Een zus met wie het slachtoffer samenwoonde, kwam op dat moment thuis en trof Saskia, die niet aanspreekbaar was, op de vloer aan en schakelde de politie in.

0 comments:

Een reactie plaatsen