dinsdag 28 maart 2017

Zeldzame 'vuur regenboog' boven Peru

Lokale bevolking Chiclayo vreest bij zien bijzonder luchtverschijnsel einde wereld


Een zeldzame 'vuur regenboog' is waargenomen in de lucht boven Peru waardoor de lokale bevolking in paniek raakte, omdat ze vreesde voor het einde van de wereld. Dit berichten diverse media in onder andere Engeland vandaag, dinsdag 28 maart 2017.

Het bizarre fenomeen werd gespot door burgers in de stad Chiclayo. Dorpelingen die de vuur regenboog zagen maakten meteen videobeelden om die vervolgens op het internet te zetten.

(Bron: Red. De Surinaamse Krant/Google Earth)
Sommigen beweren, dat de vuur regenboog het werk is van een boze god die een lijn van vlammen door de wolken heeft gesneden. Op een video zegt de filmende man: 'Goedemiddag, nu zien we een zeldzame gele lijn in de lucht en de mensen zijn een beetje bang.'


'De regenboog verscheen in de vroege uren van deze ochtend. Het lijkt een wolk met een kleur vergelijkbaar met geel.' Volgens social media gebruikers was het een teken van een bijbelse Apocalyps.

Valle Torres Jhosep zei: 'Heb spijt zondaars ... De Heer komt ... nu pakken veel van jullie zullen je bijbels, beginnen te lezen en slaan zich op hun borst, belachelijk ... en religieuze mensen zullen zeggen dat God dichtbij is.' Anghello Descalzhi, eraan toevoegend: 'De hel is opengespleten ... bekeren of je zal worden verbrand.'(Red. De Surinaamse Krant/The Sun/The Daily Mail/Twitter)

0 comments:

Een reactie plaatsen