maandag 3 april 2017

Alleenstaande vrouw (64) dood aangetroffen in haar woning aan mr. P. Chandishawweg

Vrouw gekneveld gevonden, vermoedelijk slachtoffer roofmoord


De 64-jarige alleenstaande mevrouw D. Ramsaran is zondagdagmorgen 2 april2017, dood aangetroffen in haar woning aan de Mr. P. Chandishawweg te Uitkijk. De handen van het slachtoffer waren met een stuk kleding op haar rug vastgebonden. Ook haar mond was met een stuk kleding gebonden. Het vermoeden bestaat, dat het slachtoffer door verstikking om het leven is gekomen. Dit meldt de webeditie van het Dagblad Suriname.

Het was een buurman die een van de zonen van het slachtoffer waarschuwde, na het horen van verdachte geluiden rond drie uur vanochtend. De zoon kwam ter plaatse en ontdekte dat de deur van de woning open stond. Hij vond zijn moeder gekneveld in de woning.

De zoon schakelde meteen de politie in, maar de vrouw was al overleden toen de zoon en de politie ter plaatse arriveerden. De politie vermoedt dat er sprake is van roofmoord, omdat de slaapkamers van de woning overhoop zijn gehaald. Het is niet bekend wat allemaal is meegenomen.

De politie van Jarikaba heeft het verdere onderzoek overgedragen aan recherche Kapitale Delicten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

(Bron: Red. De Surinaamse Krant/Google Earth)

0 comments:

Een reactie plaatsen