maandag 1 mei 2017

Bouterse laat zich overal zien, maar niet in de Assemblee

President brengt bezoekt aan standhouders Centrale Markt in Paramaribo

In Para overhandigt Bouterse de sleutels van een nieuwe woning aan een door brand getroffen vrouw en haar kinderen


Starnieuws schrijft zondagavond 30 april 2017, dat president Desi Bouterse zaterdag warm is onthaald door marktventers onder de Centrale Markt in Paramaribo (zie foto - Bron: Kabinet van de President). De mensen hadden een feestje met het oog op de Dag van de Arbeid. 

De president vroeg de mensen om de hoop niet te verliezen.

Bouterse besloot een korte stop te maken op de Centrale Markt. Hij was onderweg naar Para waar een minder draagkrachtige vrouw met drie kinderen de sleutels van haar nieuwe woning in ontvangst zou nemen. Het huis heeft de president laten bouwen, toen hij zag onder welke erbarmelijke omstandigheden het gezin leefde.

De president sprak de marktverkopers kort toe. Hij merkte op dat hij weet hoe hard zij moeten werken en dat het op z'n plaats is om wat plezier te maken met het oog op Wrokoman Dey. Bouterse zei verder, dat dat Surinamers in hun land moeten geloven en op waardige en respectvolle manier met elkaar moeten omgaan.

Terwijl Bouterse dus tijd heeft zijn gezicht her en der te laten zien in het kader van het kweken van 'goodwill', wacht het parlement al geruime tijd op zijn komst om tekst en uitleg te geven over de huidige economische situatie van het land.

(Red. De Surinaamse Krant/Starnieuws)

0 comments:

Een reactie plaatsen