donderdag 13 april 2017

Directeur PCS woedend over internetafsluiting door Telesur

'Wij hebben altijd onze rekeningen betaald, nu zijn we paar dagen laat en wordt meteen zonder bericht afgesloten'


'Wij hebben altijd onze rekeningen betaald. Nu zijn we enkele dagen laat en men gaat direct over tot het meest radicale', zegt directeur Dayasankar Mathoera van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) vandaag, donderdag 13 april 2017, in de Ware Tijd, in reactie op het afsluiten van de internetverbinding gisteren door Telesus.

'Ons dataverkeer ligt nu helemaal plat. Ik ben verrast met deze situatie.' Wat de directeur vooral stoort is, dat er door het telecommunicatiebedrijf niet eens gemeld is, dat de verbinding zou worden afgesloten en ook na de afsluiting geen contact is gemaakt.

Hij zegt dat de middelen van de instelling even 'vast zaten', door een verlate overmaking vanuit het ministerie van Financiën. Hierdoor konden de rekeningen niet betaald worden. Het geld is volgens hem vorige week vrijdag overgemaakt op de rekening van PCS en vanaf maandag was het bedrijf bezig met de verschillende betalingen. Door werkzaamheden buiten de stad zou de directeur echter nog geen autorisatie hebben verleend voor de betaling van Telesur.

Hij vraagt zich overigens af waarom niet (ook) de telefoonrekening, maar alleen de dataverbinding is afgesloten. Met het paasweekend ertussen zal de instelling mogelijk pas dinsdag weer mails kunnen ontvangen. Met name, omdat het om twee staatsbedrijven gaat, vindt Mathoera dat er niet op die manier gehandeld hoefde te worden.

0 comments:

Een reactie plaatsen