zaterdag 15 april 2017

Gehandicapte man (36) valt uit achtbaan in Colombiaanse stad Montenegro

Man valt 10 meter en is 'in kritieke toestand' opgenomen in een ziekenhuisEen man met een handicap is uit een grote achtbaan in Colombia gevallen. De 36-jarige Laureano de Jesus Ospina zou gaan genieten van een dagje uit in het National Coffee Park Kater in de stad Montenegro. Hij werd met spoed naar het La Sagrada Familia ziekenhuis vervoerd en zou in een ‘kritieke toestand’ verkeren, zo berichten diverse internationale media vandaag, zaterdag 15 april 2017, op gezag van onder andere de Colombiaanse krant El Tiempo.

Een video, opgenomen door getuigen, toont hoe de man valt uit de achtbaan als die de onderzijde nadert van een van de verticale afdalingen.


Het thema park in de provincie Quindio is een soort eerbetoon aan de rol die koffie heeft gespeeld in de geschiedenis van het land.

Jhon Faber Giraldo Giraldo, community manager van het themapark, zei in een reactie: ‘De heer Laureano is stabiel en we weten dat hij nimmer het bewustzijn heeft verloren en dat hij in goede handen van de specialisten is.'

Hij voegde eraan toe op Vanguarida.com: ‘Het was geen mechanisch defect of een falen van de werking, omdat we werken met het protocol van de fabrikant.'


Het park zorgde, naar verluidt, van directe zorg aan de man voordat een ambulance arriveerde.
De Colombiaanse website stelt, dat Giraldo een onderzoek naar het incident heeft toegezegd.
Krater werd geopend in februari 2015 om de 20e verjaardag van het park te vieren.


0 comments:

Een reactie plaatsen