zaterdag 22 april 2017

Huilende Maagd Maria in kerk in Villarrica, Paraguay

Verbazing alom over de huilende Maagd, maar ook scepsis 


Lokale bewoners stroomden toe om een ​​beeld van de Maagd Maria te zien nadat het 'huilende tranen' begon te vertonen bij een kerk in Paraguay. De Maagd werd gezien met tranen die over haar wangen liepen in de kerk van Santa Librada in de stad Villarrica. Een jonge vrouw zou zelfs zijn flauw gevallen na het verschijnen van het fenomeen, aldus getuigen, zo berichten vandaag, zaterdag 22 april 2017, diverse internationale media.

Zully de Meaurio, die beweert het fenomeen te hebben gezien, zei: 'Ik ging naar de kerk met mijn make-up doos en toen ik de Maagd benaderde, zag ik dat het water in een van haar ogen had. Ik riep mijn man en vertelde hem, kijk hier, ze huilt, ze heeft water. En toen pakte ik mijn mobiele telefoon en begon het op te nemen.' 

De video toont het beeld van de Maagd met een druppel vloeistof in haar ogen. Een vrouw op de achtergrond is te horen: 'Ze wil dat we bidden, dat ze wil dat we bidden.'Mevrouw De Meaurio begon toen te huilen en riep haar man en alle buren in het gebied. Een andere getuige zei: 'Ik werd door Zully geroepen en ging naar de kerk en begon te huilen, omdat zij ook huilde.' 

Een van de buren in de buurt van de kerk zei: 'Ik hoop dat dit voor vrede kan helpen, zodat onze autoriteiten niet meer vechten'. 

Volgens de lokale media is de kerk een kleine tempel, maar heeft zij een grote gemeente. Slechts een zeer klein aantal soortgelijke gebeurtenissen zijn door de katholieke kerk aanvaard als geldige wonderen, en tal van anderen zijn bewezen hoaxes te zijn.

0 comments:

Een reactie plaatsen