zaterdag 22 april 2017

Mobilisatieteam VHP voor anti-regeringsmanifestatie 20 mei draait op volle toeren

Vooral van Jongerenraad verwacht VHP 'een enorme participatie'


De VHP houdt maandagavond een informatie- en instructiesessie met de leiding van de partijstructuren. De politieke partij stelt vandaag, zaterdag 22 april 2017, in een uitgebracht persbericht, dat het mobilisatieteam op volle toeren draait om deel te nemen aan de gezamenlijke protestmanifestatie die voor 20 mei in het André Kamperveenstadion gepland is. Maandagavond worden de districts- en ressortscoördinatieteams, kernvoorzitters van Paramaribo, Wanica, Commewijne en Para in de stichting 'de Olifant'. Ook zijn alle raden en commissies van de partij uitgenodigd. 

Vooral van de Jongerenraad verwacht de partij een enorme participatie. Er worden via de geëigende partijkanalen nadere instructies gegeven. Op 1 mei is het de beurt aan de structuren van Coronie en Nickerie om een infosessie in het partijcentrum te Nickerie bij te wonen terwijl op 27 april de structuren van Saramacca zullen worden geïnformeerd.

Aanstaande maandag zullen de gezamenlijke oppositiepartijen een mobilisatie/coördinatiecommissie voor het geheel samenstellen terwijl elke partij haar eigen interne commissie hebben geïnstalleerd. Ook zullen de leiders van de gezamenlijke oppositie de agenda voor de manifestatie van 20 mei vaststellen.

Voorts zullen alle buiten parlementaire politieke partijen, vakbonden, bedrijfsleven organisaties en alle andere relevante maatschappelijke groepen worden opgeroepen om aan deze manifestatie te participeren.

Afzonderlijk zullen alle politieke partijen, in aanloop naar de manifestatie van 20 mei, politieke informatie bijeenkomsten houden en wordt eenieder opgeroepen deze bijeenkomsten te bezoeken. Intussen is de mediacommissie van de partij driftig bezig om rond deze protestmanifestatie een geïntegreerd mediaplan op te stellen zodat de VHP gegarandeerd met duizenden leden van haar achterban aan deze manifestatie deel te nemen. Stre def stre, wie no sa frede. De VHP heeft in tijden van crisis altijd in de branding gestaan en zal dat ook blijven doen, aldus de partij.

0 comments:

Een reactie plaatsen