woensdag 5 april 2017

Neus doet ook aangifte tegen spreekbuis van Bouterse Kenneth Slooten wegens smaad

Slooten uit ongefundeerde beschuldigingen richting Neus de ether in via spreekbuis van regering Bouterse, 'Bakana Tori', SRS

- Activiste zou volgens commentator Slooten worden aangestuurd door 'buitenlandse krachten'
- 'Ze woont in een hotel en heeft traangasbommen en andere gevaarlijke spullen in haar kamer'


Maisha Neus en Siebrano Pique hebben aangifte gedaan bij de politie van het bureau Keizerstraat voor bedreiging met de dood. Neus heeft daarnaast aangifte gedaan tegen Kenneth Slooten wegens smaad. Zij vindt dat Slooten gisteren in het programma 'Bakana Tori' op SRS verregaande uitlatingen gedaan heeft, die niet waar zijn. Dit bericht Starnieuws vanochtend, woensdag 5 april 2017.

Neus is verontwaardigd er over, dat die Slooten beweert dat zij in een hotel woont en traangasbommen en andere gevaarlijke spullen in haar kamer zou hebben. Ook zou zij worden aangestuurd door buitenlandse krachten om actie te voeren. Zij zou het land uitgezet moeten worden, want zij heeft de Nederlandse nationaliteit en is bezig het volk op te hitsen.


'Hij heeft op de radio uitspraken gedaan, zonder bewijzen. Ik ken mijn rechten, waar zijn de bewijzen?', vraagt  Neus. Slooten zei in het programma over informatie te beschikken.

De initiatiefneemster van de acties om mensen op straat te krijgen tegen de regering Bouterse, zegt dat zij in Suriname geboren en getogen is. Zij is naar Nederland gegaan voor studie en is daarna teruggekeerd om haar bijdrage hier te leveren. Neus zegt er nooit geheim van gemaakt te hebben dat zij de Nederlandse nationaliteit heeft. Zij is ingezetene van Suriname en heeft een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd.


Neus en Pique hebben aangifte gedaan van bedreiging met de dood. Neus is via Facebook bedreigd, terwijl Pique zegt, dat er drie maal anoniem naar hem is gebeld. Beiden zeggen de bedreiging serieus te nemen, maar zijn niet bang. Zij hebben alle vertrouwen in dat de politie de personen zal kunnen opsporen. Hieronder de bedreiging aan het adres van Neus:


Voor vandaag is een rustdag ingebouwd. De actie van delen van de vakbeweging en het bedrijfsleven die morgen op het programma staat, wordt ondersteund.

De actie van die Slooten moet gezien worden in het licht van de gebruikelijke werkwijze van de Bouterse-clan. Zodra er op welke wijze dan ook verzet is tegen de regering Bouterse of tegen Bouterse dan komen zijn slaafse volgelingen in actie om alles en iedereen die in verzet komt zwart te maken, te intimideren (zie hierboven) en te bedreigen, zonder enig bewijs. Natuurlijk zijn er ook weer zogenoemde 'buitenlandse krachten' (lees: Nederlandse krachten) bij betrokken, een tot cliche verworden uitspraak uit NDP-geledingen.

Dat is ook nu weer het geval met de buikspreekpop van de president, Slooten, die zittend op de schoot van presentator en perschef van het Kabinet van de President, Clifton Limburg, met vuil smijt in de richting van de activiste en Surinaams ingezetene Maisha Neus, die gewoon het democratisch recht heeft om haar stem te laten horen, ook in de bijna dictatuur van Suriname.

Overigens, dit is de leugenachtige wijze waarop Slooten op zijn Facebook-pagina zich uit en stemming aan het maken is en een en ander zegt veel over de herseninhoud van deze buikspreekpop - een echte koe van zondag - van Bouterse en zijn 'vrienden':


(Red. De Surinaamse Krant/Starnieuws)

0 comments:

Een reactie plaatsen