maandag 24 april 2017

NPS structuren starten mobilisatie voor groots anti-regeringsprotest 20 mei

De weg naar 20 mei wordt in oppositieverband besproken


De structuren van de Nationale Partij Suriname (NPS) hebben gisteravond groen licht gegeven voor de politieke manifestatie van de oppositie op 20 mei, gericht tegen het regeringsbeleid. De NPS structuren hebben instructies gekregen voor de landelijke mobilisatie, zo meldt Starnieuws maandag 24 april 2017.

Het belangrijkste agendapunt was de organisatie van de partij naar de protestdemonstratie toe, waarin van de regering ombuiging van het regeerbeleid wordt geëist.

Onder andere werd aandacht besteed aan de in te stellen commissies die belast zullen worden met de mobilisatie, logistiek, communicatie en orde dienst. NPS-voorzitter Gregory Rusland laat weten, dat de suggesties die gisteravond zijn geopperd vanuit de structuren verder uitgewerkt zullen worden door de partijleiding. Deze worden ook besproken met de overige partijen en organisaties die de protesten tegen de regering ondersteunen.

Later vandaag komen de NPS, VHP, ABOP en Pertjajah Luhur in het NPS-partijcentrum Grun Dyari in Paramaribo bijeen om het verdere traject naar 20 mei uit te zetten.

0 comments:

Een reactie plaatsen