zaterdag 8 april 2017

Politie zoekt naarstig naar zwarte Toyota Harrier en bestuurder die inreed op menigte bij protest

Twee door auto aangereden gewond geraakte personen doen aangifte

Politie vraagt hulp burgers om kentekennummer auto te achterhalen


De politie vraagt aan personen die het kentekennummer van de zwarte Toyota Harrier, die inreed op de menigte bij de demonstratie tegen het regeringsbeleid en de verhoogde brandstofprijzen donderdag, hebben onthouden de informatie door te geven. 

Er was een kentekennummer doorgespeeld aan de politie en die is nagetrokken. Maar, dat nummer hoort bij een grijze Toyota Regius en de eigenaar was op het moment van het incident op het werk was, met zijn auto.

Twee slachtoffers die verwondingen hebben door de actie van de bestuurder van de Harrier hebben op het politiebureau van ressort Centrum aangifte gedaan. Volgens verklaring van de twee hebben zij slechts kunnen zien dat het gaat om een zwarte Harrier. Zij kunnen niet precies aangeven wat het kentekennummer van het voertuig is.

Er kan contact gemaakt worden met de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of op de telefoonnummers 477777 of 471111. Indien u de informatie anoniem wenst door te geven, kan dit ook via de tip lijn 179. Deze lijn is gratis te bereiken.

0 comments:

Een reactie plaatsen

Voor de echte kunstliefhebber!

Voor de echte kunstliefhebber!