zaterdag 8 april 2017

President Bouterse nodigt 'wakamans' en ontevreden mensen uit om hun gevoelens te uiten

Bouterse: 'NDP'ers worden benaderd door de VHP'

President spreekt waardering uit over vreedzaam verloop demonstraties


Alle 'wakamans' en mensen die ontevreden zijn, mogen vanochtend, zaterdag 8 april 2017, vanaf elf uur naar het Perscentrum gaan om hun gevoelens kenbaar te maken aan president Desi Bouterse. De president, die ook voorzitter is van de NDP, zei op een structurenvergadering gisteravond in partijcentrum Ocer in Paramaribo, dat hij de noden van het volk begrijpt. Het land verkeert echter in een crisis, waaraan het hoofd geboden moet worden. Dit bericht Starnieuws.

Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën gaf een presentatie over de financieel-economische situatie van het land. Hij legde uit dat de regering genoodzaakt was de brandstofprijs te verhogen, aangezien de government take al opgesoupeerd was. De inkomsten zijn nodig om onder andere verhoogde salarissen te kunnen betalen.

Jerry Miranda, minister van Openbare Werken, Transport en Communicatie, heeft enkele van zijn plannen uiteengezet.

Starnieuws schrijft te hebben vernomen, dat Bouterse heeft laten doorschemeren dat hij weet dat NDP'ers worden benaderd door de VHP. Hij riep zijn partijgenoten op om in eenheid te werken voor het land en de medemens te dienen. Er moet niet alleen gedacht worden aan verdienen. Hij is bereid te luisteren naar mensen die ontevreden zijn. Er zijn ook personen tussen die goede ideeën hebben, aldus Bouterse.

De president sprak zijn waardering uit over de vreedzame wijze waarop de demonstraties verlopen zijn. Hij is zich ervan bewust dat mensen het moeilijk hebben op dit moment, maar er zijn goede vooruitzichten.

0 comments:

Een reactie plaatsen