vrijdag 7 april 2017

Raadsadviseur Jozefzoon: 'Het is niet in de haak dat verkeerde informatie wordt doorgegeven'

Cebuma heeft alle leerkrachten eind maart de extra Srd 500 uitbetaaldAlle leerkrachten hebben eind maart Srd 500 extra bovenop hun salaris ontvangen. Dit wordt bevestigd door Cebuma (Centraal Bureau Mechanische Administratie), die verantwoordelijk is voor de uitdraai van de loonslips. Raadsadviseur Eddy Jozefzoon zegt vandaag, vrijdag 7 april 2017, op Starnieuws dat tijdens de protestmanifestatie van gisteren, op het podium door een leerkracht vicepresident Ashwin Adhin, minister Robert Peneux van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur en de regering voor leugenaar zijn uitgemaakt.

Jozefzoon heeft verschillende loonslips overgelegd om aan te tonen, dat de leerkracht die het woord voerde het publiek leugens heeft voorgehouden.

In het herwaarderingsprogramma is bepaald dat alle leerkrachten op hun salaris de Srd 500 vast zullen krijgen. Dat is ook gebeurd, conform de afspraak die gemaakt is met de onderwijsvakbonden. De leerkrachten vallende onder de bevoegdheidsgraden 2c, 3a, b en c en 4 krijgen een aanvulling op de Srd 500 tot 100% van het herwaarderingsbedrag. Dit bedrag zal waarschijnlijk vandaag worden gestort.

Voor de leerkrachten in de graden 1 en 2a en b gebeurt dit op een later moment, zegt Jozefzoon.

Hij vindt het niet in de haak, dat verkeerde informatie aan de samenleving is doorgegeven.

0 comments:

Een reactie plaatsen