donderdag 13 april 2017

RTL-TV programma ‘Ontvoerd’ weer naar Suriname

John van den Heuvel naar Suriname voor een uit 2013 daterende zaakPresentator en misdaadjournalist bij onder andere De Telegraaf John van den Heuvel komt met een nieuwe reeks van het RTL-TV programma ‘Ontvoerd’. In het vierde seizoen helpen hij en z’n team opnieuw ouders bij de hereniging met hun kind die vaak door de andere ouder naar het buitenland is ontvoerd. Dit seizoen reist hij ook af naar Suriname. 

Van den Heuvel gaat voor een oude zaak uit 2013 in Suriname waar Sheila toen met haar zonen werd herenigd. Destijds lukte het niet om de kinderen mee naar Nederland terug te nemen. Nu is er dan toch hoop voor Sheila.

Elk jaar worden, zo bericht RTL op haar website, honderden kinderen door één van de ouders zonder toestemming meegenomen naar het buitenland. Volgens de misdaadjournalist staat de achtergebleven ouder vaak machteloos.

'Ze raken verstrikt in een woud van bureaucratie en internationale regelgeving. Omdat met opsporing en repatriëren vaak veel tijd en geld gemoeid gaan, zijn ze vaak radeloos. We helpen deze ouders met onze expertise om hun kind of kinderen, soms na jaren, weer in de armen te kunnen sluiten.'

Het nieuwe seizoen van 'Ontvoerd' start dinsdag 25 april om 20.30 uur op RTL 4.

0 comments:

Een reactie plaatsen