woensdag 26 april 2017

Ten Cate wil geen bondscoach Nederlands elftal worden

'Als je zo'n verantwoordelijke baan aanneemt is het essentieel dat hele organisatie er achter staat'


'De baan van bondscoach van het Nederlands elftal is mij maandagavond toegezegd. Maar, uiteindelijk heb ik besloten dat niet te doen', aldus de trainer van Al-Jazira gisteravond laat, zo berichten vandaag, woensdag 26 april 2017, diverse Nederlandse media.

'Als je zo'n verantwoordelijke baan aanneemt, voor mij de meest eervolle in het Nederlandse voetbal, is het essentieel dat de hele organisatie daar achter staat, anders wordt het geen succes', zegt Ten Cate.

'Ik geloof heilig dat Oranje voldoende kwaliteit heeft zich te kwalificeren voor het WK in Rusland. Verder heb ik alleen maar waardering voor alle echte voetbalexperts die mijn kandidatuur steunden en voor Hans van Breukelen die voor mij zijn nek heeft uitgestoken. Ik wens hem veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe bondscoach en hoop dat het Oranje heel erg goed gaat.'

0 comments:

Een reactie plaatsen