zondag 21 mei 2017

De Ware Tijd: Activiste Maisha Neus stopt voorlopig met demonstreren

'Ik neem even lange pauze om mij meer te focussen op wat belangrijk is, studie, werk en mijn leven'

Neus weerspreekt artikel van de Ware Tijd


Maisha Neus (zie foto - Bron - Maisha Neus/Facebook), die de afgelopen weken vaak heeft opgeroepen tot protest tegen het beleid van president Bouterse gaat voorlopig stoppen met demonstreren. Dit onthulde ze vandaag, zondag 21 mei 2017, in het Zondagsnieuws van Radio 10, zo beweert althans de Ware Tijd. 

Neus wil zich weer richten op wat zij zelf noemt belangrijke zaken, waaronder haar studie.

'Ik neem even een lange pauze om mijn meer te focussen op het geen dat belangrijk is. Mijn studie, werk en mijn leven.' 

Ze was zaterdag aanwezig bij de protestbijeenkomst van de oppositionele partijen in Grun Dyari. 'Toen ik in de gaten kreeg, dat het meer een vorm van massameeting was waarbij een dominee en pandit spraken, ben ik naar het Onafhankelijkheidsplein gegaan'

Het bericht in de Ware Tijd is zondagavond door Neus weersproken:

0 comments:

Een reactie plaatsen