maandag 29 mei 2017

Bejaard echtpaar aan Twee Kinderenweg op klaarlichte dag beroofd en mishandeld

Man door daders verwond met een handbijl en vrouw krijgt vuistslagen


Starnieuws bericht zondagmiddag 28 mei 2017, dat een bejaard echtpaar aan de Twee Kinderenweg 's middags is beroofd en mishandeld. De man werd verwond met een handbijl, terwijl de vrouw vuistslagen moest incasseren. Zij zijn vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor behandeling. Dit is overigens (nog) niet door het Korps Politie Suriname bevestigd.....

Het AOV-geld van het echtpaar, ongeveer Srd 1.000, is buitgemaakt.

Het NDP-Assembleelid Stephen Tsang, die de familie kent, is na het horen van de brute beroving, ter plekke geweest. Hij zegt het vreselijk te vinden, dat de senioren zo vreselijk zijn mishandeld. Gelukkig hebben de achterburen, die opmerkten dat er indringers waren, de politie gebeld, zegt Tsang.

Nagegaan wordt hoe de slachtoffers kunnen worden bijgestaan.

Anwar Moenne van de bestuursdienst en lid van het criminaliteitsbestrijdingsteam van Paramaribo-Noord, zegt dat als de buren niet zo kordaat gehandeld hadden, de situatie nog erger had kunnen zijn geweest.

Op hun vlucht hebben de mannen ook nog twee schoten gelost.

De politie is bezig met het onderzoek en het horen van getuigen. Ooggetuigen zouden een goede beschrijving hebben gegeven van de daders en hunde Toyota Vitz.

(Bron: Red. De Surinaamse Krant/Google Earth)

0 comments:

Een reactie plaatsen