zondag 21 mei 2017

Brunswijk (ABOP) wil een vreedzame oplossing

'Mensen worden klaargestoomd om alle functies in regering en overheidsapparaat te bekleden'Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP (zie foto - Bron: ABOP), riep zaterdag tijdens de protestmanifestatie in het NPS-partijcentrum Grun Dyari zijn collega's van de oppositie op, om hun huiswerk te maken, wanneer er verkiezingen komen. Indien deze eerder dan 2020 worden gehouden, moeten partijen klaar zijn met hun huiswerk, zo schrijft Starnieuws vandaag, zondag 21 mei 2017.

Brunswijk zei, dat hij een vreedzame oplossing wil hebben. President Desi Bouterse moet op een vreedzame manier weg. Hij wil geen geweld, daarom gaat hij niet de straat op.

De ABOP-leider zei verder, dat zijn partij continu bezig is met het opleiden van kader. Ook Brunswijk is zich verder aan het scholen. Mensen worden klaargestoomd om alle functies in de regering en het overheidsapparaat te kunnen bekleden. Brunswijk deelde mee, dat hij betaalt om mensen scholing te laten volgen. Hij betaalt zelfs 50.000 dollars om mensen te laten opleiden, omdat de  ABOP moet kunnen overnemen als het zover is. Mensen moeten deskundig zijn om het land te besturen, legde Brunswijk uit.

 

Met voorbeelden van de gestegen koers en duurder geworden producten, gaf Brunswijk aan dat het slecht gaat met het land. De president heeft zijn belofte niet waargemaakt. Hij merkte op dat Bouterse niet weg zal gaan, ook al gaat het slecht met het land.

Hij zei ook, dat gezegd wordt dat wanneer Bouterse opstapt er geen alternatief zou zijn. 'Het volk is hier. Het volk is het alternatief', stelde Brunswijk.

 De politicus zei, dat er geen ontwikkeling gebracht wordt. Het stabiliteitsplan wordt niet uitgevoerd. Er worden alleen maar leningen genomen, die terugbetaald moeten worden. De kleine man is de dupe van het beleid dat gevoerd wordt. Daarom riep hij de politieke partijen om zich voor te bereiden om het land over te nemen. Het volk bepaalt wat er gaat gebeuren, aldus Brunswijk.

0 comments:

Een reactie plaatsen