dinsdag 23 mei 2017

Dode (75) en gewonde bij ongeluk op Weg naar Westpunt, Curaçao

Automobilist draait auto de weg op en ziet naderende auto te laat


Iets voor half vijf gistermiddag vond een frontale botsing plaats op de Weg naar Westpunt ter hoogte van een snek (zie foto - Bron: Extra). Uit eerste onderzoek van de politie bleek, dat een auto die eerst langs de weg stond, de weg opdraaide en de bestuurder blijkbaar niet in de gaten had dat er op dat moment een tegenligger naderde die richting Bandabou ging. De automobilist van de eerste auto probeerde nog uit te wijken, maar het was al te laat, zo bericht Paradise FM vandaag, dinsdag 23 mei 2017.

Door de botsing die volgde raakte die bestuurder dusdanig gewond, dat hij ter plaatse overleed. De chauffeur van de tweede auto werd voor verwondingen die hij had opgelopen naar het Sehos overgebracht.

Het dodelijke slachtoffer is de 75-jarige op Curaςao geboren Thomas Avelino Knepa.

‘s Morgens had ook al een verkeersongeval plaatsgevonden op de Schottegatweg Noord ter hoogte van post 5. Een passagiersbusje zou daar door rood zijn gereden en kwam daarbij in botsing met een personenauto. De bus belandde door de klap op zijn kant. Drie passagiers – een moeder en haar twee kinderen – raakten daarbij lichtgewond en werden na eerste hulp door ambulancepersoneel doorverwezen naar de huisarts.

0 comments:

Een reactie plaatsen