woensdag 17 mei 2017

Gigantische foto's van Curaçao op expositie luchthaven Manaus, Brazilië

70 Foto's in de vloer van het incheck-gebied op luchthaven promoten CuraçaoCuraçao is opnieuw in de kijker in Brazilië, met de lancering van een expositie van gigantische foto's van het eiland op het vliegveld van Manaus. In totaal zijn 70 foto's van het eiland, genomen door de professionele fotograaf Celio Said, in de vloer van het incheck-gebied op de luchthaven in Manaus, aldus de Curaçao Chronicle woensdag 17 mei 2017. 

De 190 meter lange en ongeveer 3 meter brede expositie verspreid in het incheck-gebied biedt opvallende indrukken van enkele van de meest adembenemende landschappen van Curaçao.

Het ultieme doel van deze unieke en nieuwe actie, die voor het eerst op een Braziliaanse luchthaven is te zien, is de nieuwsgierigheid van reizigers te wekken en hen te motiveren om het eiland te bezoeken.


De foto's tonen de veelzijdigheid van Curaçao, met zijn stranden, het stadscentrum en diverse toeristische attracties. Tevens wordt een tijdschrift uitgereikt bij het incheckgebied tijdens de piekuren van de luchthaven, met informatie over het toerismeproduct van het eiland, met op de cover Chanelle De Lau, Miss Curaçao 2016.

Het Toeristisch Bureau van Curaçao (CTB) is enthousiast over de reacties op deze expositie in de Braziliaanse markt en de aandacht die zij heeft ontvangen in lokale Manaus-kranten en op televisie.

Ook heeft het brilmerk JoliJoli een nieuwe collectie glazen gelanceerd met de naam 'Curaçao', die zij in de komende maanden zullen promoten, in een campagne die ook beelden van het eiland zal bevatten.
JoliJoli-vertegenwoordigers waren aanwezig bij de lancering van de foto-expositie om hun Curaçao-collectie te tonen. Er zijn diverse extra activiteiten gepland om de belangstelling van Braziliaanse reizigers in Curaçao als bestemming te wekken.

(Red. De Surinaamse Krant/Curaçao Chronicle)

0 comments:

Een reactie plaatsen