donderdag 18 mei 2017

KLM Boeing 747 vertrekt met dag vertraging van Zanderij naar Schiphol

Toestel met onbekend technisch mankement een nacht op J.A. Pengelluchthaven


Er is opnieuw een KLM-toestel gestrand in het buitenland. De Boeing 747 met registratie PH-BFN (zie foto- Bron: YouTube) moest onverwacht een nacht doorbrengen op de J.A. Pengelluchthaven in Suriname, zo bevestigt een woordvoerder van de maatschappij woensdag 17 mei 2017 tegenover de website met luchtvaartnieuws Up in the Sky.

De oorzaak is een technisch mankement, maar de KLM wilde niet zeggen wat er precies aan de hand is.

De reizigers die dinsdagavond met de maatschappij van Suriname naar Nederland zouden vliegen, zijn ondergebracht in een hotel. Volgens de KLM zou de PH-BFN gisteren alsnog met haar passagiers naar Schiphol vertrekken.

Het komt de laatste tijd regelmatig voor, dat een KLM-toestel in het buitenland strandt met technische problemen. Begin april stond om die reden een Boeing 787-9 van de maatschappij een week lang stil in het Braziliaanse Rio de Janeiro.

En eerder deze maand moest de oranje Boeing 777 van KLM noodgedwongen een paar dagen in Hongkong blijven, doordat de rechter motor kapot was. Als gevolg van een gebrek aan materieel moest de Nederlandse maatschappij toen diverse vluchten schrappen.

0 comments:

Een reactie plaatsen