maandag 15 mei 2017

Man (49) met een eind hout doodgeslagen door buurman in ressort Santodorp

Ruzie over een lichtmotor leidt tot vechtpartij

Dader na medische behandeling vanwege snijwond aangehouden


Pedro Sampije (49) is vrijdag 12 mei 2017 door zijn buurman N.W. (49) tijdens een vechtpartij met een eind hout doodgeslagen in het ressort Santodorp, zo meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname. W. is gewond geraakt. 

Volgens verklaringen van ooggetuigen kregen de twee buren ruzie over een lichtmotor (aggregaat). Pedro deed de woning van de buurman Nico aan en vroeg om uitleg waarop een woordenwisseling. ontstond.

Pedro ging naar zijn woning en kwam terug met een houwer. Hij bracht W. slagen toe met de platte zijde van de houwer. W., die de slagen met zijn linkerarm probeerde af te weren, liep een snijverwonding op. Toen Pedro merkte dat zijn buurman bloedde verliet hij de plek.

W. ging hem echter achterna, pakte een eind hout en bracht Pedro daarmee een slag toe op het hoofd. Pedro zakte in elkaar en overleed ter plaatse.

W. werd per ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling werd hij afgevoerd naar het politiebureau. De verdachte is ingesloten

0 comments:

Een reactie plaatsen