donderdag 25 mei 2017

Man (59) schiet vrouw dood en tracht vervolgens zichzelf te doden in de Poseidonstraat

Beide slachtoffers zijn in auto van de vrouw aangetroffen

Man, die beveiliger was, heeft zijn dienstwapen gebruikt


Marcel Fong Tin Joen (59) heeft gisteren de 62-jarige Ivy Hirasing door het hoofd geschoten, waarna hij de hand aan zichzelf heeft geslagen. De politie van Geyersvlijt kreeg de melding van de Centrale Meldkamer, dat zich in de Poseidonstraat een slachtoffer met een schotwond bevond, aldus een eerste bericht van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname vandaag, donderdag 25 mei 2017.

Agenten constateerden op de plek, dat het ging om moord. Het levenloze lichaam van de vrouw werd achter het stuur van haar voertuig aangetroffen. Fong Tin Joen, die zichzelf door het hoofd moet hebben geschoten, bevond zich ook in het voertuig. Hij werd in kritieke toestand, per ambulance, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij overleed, zo meldde de politie in eerste instantie.

Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen, dat de man, die beveiligingsman was, de vrouw met zijn dienstwapen door het hoofd heeft geschoten, waarna hij zichzelf door het hoofd schoot. De ingeschakelde arts stelde de dood van de vrouw vast. Het motief van het geval is voor alsnog onbekend.

De politie van Geyersvlijt heeft het onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Inmiddels is de politie met een tweede bericht gekomen (zie hierna). Hieruit blijkt dat de politie een enorme blunder heeft begaan in het eerste uitgegeven persbericht....

(Bron: Red. De Surinaamse Krant/Google Earth)

0 comments:

Een reactie plaatsen